dinsdag 28 april 2015

Big Feat presenteert

Met trots presenteer ik bigfeat.
Een jong en enthousiast bedrijf dat zich richt op het uitvoeren van klantonderzoek op maat.

Wilt u de aandacht van uw medewerkers voor de kwaliteit van uw diensten hoog op de agenda houden?

Wij bieden praktische oplossingen voor het evalueren van uw diensten en producten. Ook helpen wij u bij het in kaart brengen van de effectiviteit van uw interne dienstverlening.
Voorheen was onze dienstverlening ondergebracht bij Bell&Herrmann, nu opereren wij onder de naam bigfeat.

We mogen vele gerenommeerde bedrijven, van groot tot klein, tot onze klanten rekenen.

Onze aanpak is praktisch en zeer persoonlijk. De onderzoeken die wij uitvoeren zijn voor uw klanten laagdrempelig. Onze rapportages zijn voor u op maat gemaakt en sluiten naadloos aan op uw organisatie. Wij hebben de jarenlange ervaring om u volledig te ondersteunen ook bij invoer van uw verbetermaatregelen. Daarnaast hebben we de ICT middelen en mankracht om alle denkbare onderzoeken uit te voeren. Online, telefonisch, op papier of via bezoeken. Ons jonge en flexibele team staat voor u klaar.

Wilt u uw kwaliteit transparant en bespreekbaar maken met uw medewerkers én uw opdrachtgevers? Wilt u snel en adequaat kunnen bijsturen als het gaat om de prestatie van uw medewerkers? Wilt u uw medewerkers bij de les en scherp houden? Dan bent u bij bigfeat aan het goede adres. Met klanttevredenheidsonderzoek op maat van bigfeat kunt u uw klanten meer aan u binden en de continuïteit van uw organisatie waarborgen.

Bent u geïnteresseerd? Bezoek dan eens onze website of neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groet,

Max Bell
bigfeat.