maandag 3 juli 2017

ASz Kwaliteitsprijs 2017 Nominatie voor de afdeling Chirurgie

Big Feat feliciteert haar opdrachtgever 'de afdeling Chirurgie van het Albert Schweitzer ziekenhuis' met hun nominatie voor de ASz Kwaliteitsprijs 2017.

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht. Patiënten en bezoekers kunnen in het Albert Schweitzer ziekenhuis rekenen op een veilige, zorgzame en professionele behandeling. Zij verbeteren voortdurend, zodat het ziekenhuis nog beter kan aansluiten bij wat de patiënten belangrijk vinden in goede zorg.

Big Feat is eind 2016 begonnen met het monitoren van de patiëntentevredenheid van de afdeling Chirurgie van het ziekenhuis. Er wordt onder ander gemeten op basis van de Net Promotor Score, de NPS. Deze meting is speciaal voor de afdeling Chirurgie ingericht. De online en maandelijkse rapportages geven de chirurgen, de poli’s en de leiding inzicht in de mogelijkheden om te verbeteren. De afdeling is op een zeer positieve en open manier met de resultaten aan de slag gegaan en maakt duidelijk ‘dat het altijd beter kan’.

Uit vele initiatieven werden de tien beste verbeterprojecten voor patiëntenzorg genomineerd voor de kwaliteitsprijs. Tijdens de inspiratiesessie op 25 juni won uiteindelijk een ander prachtig initiatief - de Nierfalenpoli - de prijs. Big Feat is natuurlijk toch heel trots op de nominatie, die mede dankzij haar dienstverlening tot stand is gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten